augusztus 25, 2022

Beszélgetés a cukrászdában

Már jó pár éve egy ékszerüzletben dolgozom, ahol csodásabbnál csodásabb ékszereket adunk el. Van itt minden: karkötők, gyűrűk, nyakláncok és persze fülbevalók is. A múltkor a mellettünk lévő cukrászdában dolgozó főnökkel elegyedtem szóba, aki elmesélte, hogyan jutott hűtő sokkolóhoz az Rdealer oldalán keresztül.

A sokkoló ebben az értelemben hűtőberendezést jelent, ami nagyon gyorsan fagyasztja le a kívánt ételeket. Ez nagyon fontos kellék tehát egy cukrászdába is, ahol a gyorsfagyasztás elengedhetetlen. Ezért is kellett egy újra beruházni, amit az rdealer.hu-n keresztül tudtak megvásárolni. És hogy miért pont az Rdealer? Hát azért, mert náluk valódi minőségi termékek kaphatók, igazi prémium szintű gyártóktól.

Amikor kicsit belementünk jobban a témába, akkor a főnöknő elmesélte, hogy most úgy akartak sokkolót választani, hogy az hosszútávon is működjön megbízhatóan. Éppen ezért tetszett nekik nagyon, amit az rdealer.hu-n láttak, hiszen a több mint 20 éve működő cég nagyrészt olasz minőségi kis- és nagykereskedelmi gépekkel foglalkozik, elsősorban vendéglátóipari téren. Ha tehát neked is éttermed, kávézód, cukrászdád vagy esetleg fagyizód van, akkor érdemes ránézned, mit kínál az Rdealer. Mert hogy a sokkolók mellett akár csomagolástechnikai, sütőipari vagy húsipari gépeket is megtaláltok náluk.

Na de mi a helyzet a sokkolóval? Ha megnézitek ti is a honlapon őket, akkor látjátok, hogy több típusú is elérhető. Pontosabban 39 terméket dob ki a sokkoló kulcsszóra az oldal. A süteményes hűtők alatt például ILSA márkájú sokkoló fagyasztókat fogtok látni, amikből több kiszerelés is van, így létezik 10 tálcás, 14 tálcás és 20 tálcás is. A cukrászda főnöknője a 14 tálcásat nézte még, amely méreteit tekintve még nem túlságosan nagy, de azért már fér bele bőven. Energiahatékony és környezetbarát a gép, mivel a fenntarthatóság különösen fontos az olasz gyártó számára. Állapotát tekintve teljesen új sokkolóról volt szó, amire 2 év garancia is van arra az esetre, ha netán bármi nem várt meghibásodás történne vele. Ezen kívül volt még például Sagi sokkoló is, de az túl kicsinek tűnt a cukrászdába. Így végül maradtak a biztosnál, és megrendelték a 14 tálcás ILSA sokkolót, ami ár-érték arányban nem is volt rossz üzlet.

Azóta már meg is néztem az Rdealer-en vett sokkolót, és tényleg nagyon jó kis gépnek tűnik. Ha bejöttök az ékszerboltba, akkor nézzetek be nyugodtan a mellettünk lévő cukrászdába is!