november 28, 2022

Számomra a minőség az élet minden területén fontos

Nagyon szeretek ékszereket hordani, szerintem egy nőt nagyon szépen tudnak öltöztetni. Persze mindig oda kell figyelni a mértékre, mert ékszerekkel aztán könnyű túlzásba esni, és akkor az ember pont az ellenkező hatást fogja elérni. Nem csinos lesz, hanem olcsó hatást fognak kelteni. Én az a fajta vagyok, aki inkább egy kicsit tovább gyűjtögeti a pénzt, de abból inkább vesz kevesebb, de jó minőségű ékszert, mint több bizsut, amiről lerí, hogy az. Mert persze vannak nagyon szép, ízléses bizsu ékszerek is, nekem is van pár, de nem ez az általános. Egyszóval én inkább a minőségre utazom, nem a mennyiségre. Ez vonatkozik arra is, hogy az autómat is inkább elviszem egy olyan autószerelőhöz, akiről tudom, hogy magas minőséget képvisel, mint egy olyanhoz, aki ugyan olcsóbban dolgozik, de munkája minősége megkérdőjelezhető.

Éppen ezért választottam a Méta Autószervizt, amikor a futómű beállítást kellett elvégezni. Ugyanis ez a cég szerintem példája a gyors és minőségi munkának. Nem csoda, hiszen már több, mint 15 éve foglalkoznak autószereléssel. Egy olyan cég, akinek nem a minőség és a szakértelem áll a prioritási listája elején, az nem tudott volna ilyen hosszú időn keresztül fennmaradni. Írják is a metaautoszerviz.hu oldalán, hogy nem csak a munkában igyekeznek a maximumot nyújtani, hanem a visszatérő ügyfélkörüknek is próbálnak kedvezni azzal, hogy igyekeznek úgy alakítani az áraikat, hogy a piaci tendenciák figyelembe vétele mellett a legjobb ár-érték arányt nyújtsák. Szerintem ez a mai világban már nagyon ritka. Továbbá az sem utolsó szempont, hogy ők egy márkafüggetlen autószerviz, így nem is lesznek olyanok az áraik, mint a márkaszervizeknek. Nekem teljesen megfelelnek ők, nem tervezek márkaszervizbe menni ezek után sem, mert a magas minőségű autószereléshez maximálisan hozzájutok itt is.

 Olvasható is a weboldalukon, hogy a futómű beállítása nagy odafigyelést igényel, mert a futóműnek köze van például a kormányzáshoz, a kerekekhez, egy szóval azokhoz a részekhez, amelyekkel irányítjuk az autót. Tehát látható, hogy a közlekedés biztonsága szempontjából nagyon fontos, hogy a futómű rendben legyen. Azt is írják a weboldalon, hogy az az általános, hogy akkor fordulnak hozzájuk futómű ügyben, ha valami probléma van vele. Persze az ellenkezője sem kizárt, ugyanis vannak azért olyanok is, akik szimplán elmennek beállításra, mert új abroncsokat vettek. Továbbá azt is több esetben tapasztalták már, hogy csak a futómű beállítását kérik, az esetlegesen hibás alkatrész kicserélését, megjavítását nem. Pedig a futómű csak úgy állítható be, hogy ha minden alkatrész rendben van. Ha ez nincs meg, akkor az autó károsodni fog.

A futómű beállítás mellett még sok más szolgáltatással várják már meglévő és leendő ügyfeleiket a szakemberek a Méta Autószerviznél. Például olajcserét is, valamint klímatisztítást is végeznek, amely eljárásokról lehet részletesebben olvasni a weboldalukon, hogy pontosan hogy végzik ezeket, és mennyibe kerülnek. Ugyanis minden esetben lehet pontos ártáblát találni az egyes szolgáltatásoknál, így az ember könnyebben tud tervezni. Amikor először jártam a weboldalukon, engem véglegesen a pontosan kiírt áraikkal győztek meg, mert így megbizonyosodhattam róla, hogy nincsen semmi rejtegetnivalójuk. Ha valaki minőségi és gyors autószerelést keres, ami nem márkaszerviz, szerintem nyugodtan jelentkezzen be a Méta Autószervizhez, mert biztos lehet benne, hogy magas minőség, szakértelem és profizmus fogja várni ott.