január 23, 2020

Ékszerem az autóm

Nőként fontos az önkifejezés. A hajunk, a sminkünk, a ruházatunk és így van ez az autónkkal is. Számomra is fontos mindez, ráadásul én egy ékszerüzletben dolgozom, így az ékszerekhez is különös vonzódásom van.  A másik szenvedélyem az autók. De ez még új dolog nálam, még tanulom, mire kell odafigyelnem, ahhoz, hogy jót tegyek a járművemmel és magammal is. Ezért mindenkit, akit csak tudok kérdezgetek.

Manapság épp azon gondolkoztam, hogyan lehet szép fényes az autóm, és hogy milyen módon maradhatna olyan még sokáig. Hogy hogyan kell megóvni a szép, fényes felületét egy autónak?

A minap telefonon beszélgettem ebédidőben az apámmal erről a kérdésről. A főnököm, Péter hallotta a beszélgetést, így amikor letettem a telefont, szóba elegyedtünk erről a témáról. Ő igazi műgyűjtő, nagyon fontos számára az, hogy megőrizze autói értékét.

Ő ajánlotta az oldalt, ahol autó kerámia bevonatot tudok nézni – az mondta, hogy ez a kulcsa annak, hogy szép maradjon az új ékszerem. Az egész szett ugyanis erre hivatott.

Az első dolgom munka után az volt, hogy felmentem a honlapra, és végigböngésztem. Kicsit lázba jöttem, és a kosárba helyeztem egy-két terméket. De megrendeltem azt is, amit Péter ajánlott: a kerámia bevonatot. Elolvastam, hogy miért jó az új autómnak: így három évig új maradhat, legalábbis a felülete. Vízálló lesz, nem rozsdásodik, az UV sugaraknak is ellenáll. És mivel olyan helyen élek, ahol nem minden út van lebetonozva, pláne jól jön, hogy a felverődő sár, latyak, kövezet nem tesz kárt benne.

Megrendeltem a termékeket a honlapjukról, és mivel húszezer forintot túllőttem, a szállítás ingyenes lett. Alig várom, hogy megérkezzen az autó kerámia bevonat!

Persze én nem merem felvinni, annak ellenére, hogy megnéztem a videót a honlapon, hogy hogyan kell. A páromat kértem meg rá, és szívesen vállalta a feladatot. A saját autóján is élvezte a felület lekezelését.

És miután az autó kerámia bevonat felkerül, mutogathatom új ékszeremet!