december 7, 2022

A mobilvízszerelő.hu volt az idei Black Friday sztárja

Na nem azért, mert őrületes akciókkal vártak, hanem azért, mert ezen a csodálatos pénteken is ugyanolyan gyorsan és precízen szerelték meg nálam a vizet, mint bármelyik másik alkalommal. A mobilvízszerelő.hu csapatát ezért mindig szívesen hívom.

Miközben épp egy ékszereket áruló oldalt böngésztem, azon tűnödtem, hogy vajon anyukám melyik medálnak örülne jobban. Vannak fehérarany darabok, amik szerintem gyönörűek, de vannak még más egyebek is, amik szintén szóba jöhetnek. Például van 1-2 rosegold, amihez fülbevaló is van. Kicsit össze vagyok zavarodva, de majd rájövök, hogy melyik legyen az igazi. Az is lehet, hogy nem ma veszem meg, mert végül is máskor sem elérhetetlenül drága. Meg hát mára beszéltem meg a mobilvízszerelő.hu csapatával is, hogy kijönnek megcsinálni nálam a fürdőszobát.

Rendeltem egy új bojlert, ami jobb hatásfokkal üzemel és szeretném, hogyha kicserélnék és egy kicsit jobban sikerülne a csövezést is megoldani, mint ahogy most van. Az a helyzet ugyanis, hogy nem megy külön hideg és meleg ág a mosdóhoz és a fürdőkádhoz, hanem a fürdőkád a mosdóról veszi a vizet. Tehát ez azt jelenti, hogy fix elválasztót nem tudok beépíteni a zuhanyzóhoz, csak zuhanyfüggönyt tudok használni, ami persze ellátja a feladatát, de mégis csak esztétikusabb lenne egy plexi fal, vagy üveg elválasztó.

Úgyhogy most nagyon remélem, hogy ahogy az új bojler a helyére kerül, úgy a vízvezetékeket is tudják majd kétfelé vinni és végre lesz arra lehetőségem, hogy igazán szép, letisztult fürdőszobám lehessen. Tulajdonképpen a teljes vizes felújításon is gondolkoztam a házban, mert a konyhában csak egy átfolyásmelegítő csinál melegvizet. Azonban azt tanácsolták a mobilvízszerelő.hu szakemberei, hogy ezt ne variáljam meg, ha csak nem akarom feltúrni az egész lakást, mert nem olyan egyszerű odáig és arra a falra elvezetni a vizet. Úgyhogy erről egy kicsit letettem egyelőre, de összességében azért mindig ott ül a vállamon a dolog, mert hát mégis meg lehetne spórolni egy eszköz működését, ami éves szinten mondjuk 400 kWh. Jelenleg ez rengeteg egy olyan lakásban, ahol nincs lehetőség alternatív, megújuló energiaforrások használatára.

Egyébként nem erre a munkára kerestem a mobilvízszerelő.hu csapatát, hanem még egy korábbi sos duguláselhárítás kapcsán találtam rájuk. Klasszikus történet, akkor nem ment le a wc tartalma, amikor a leginkább kellett volna. De nem estem pánikba, hanem hívtam a szerelőket és az sos kiszállásuknak köszönhetően két óra múlva már újra használható volt a rendszer, nekem pedig nem kellett a szüleimnek szabadkoznom, hogy miért is nem tudják használni a mosdót.

Az is igaz, hogy már akkor elkezdtem velük diskurálni egy ilyen lehetséges felújítási helyzetről és adtak is tippeket, hogy mire figyeljek oda a bojler kiválasztásakor. Igazából akkor mondták azt is, hogy a konyhába nem lenne jó móka átvinni, tényleg csak akkor, hogyha benne vagyok a teljes felújításban és nem fog sokkszerűen érni, hogy ez mindennek a kibontásával járhat.

Ennek fényében hívtam most vissza a mobilvízszerelő.hu szakembereit, hogy az előre egyeztetett munkát is olyan szívesen bíztam rájuk, mint mikor tényleg égett a ház és azonnal kellett a segítség. Most sem kellett csalódnom abban, hogy precízen és türelemmel végzik el a rájuk bízott feladatot, ezért, ha a későbbiekben bármikor máskor lesz szükségem hasonló jellegű segítségre, akkor is ők lesznek az elsők, akiket majd megkeresek a segítség reményében.