május 11, 2021

Ékszerkészítő workshop oldotta meg a fűtésszerelési problémámat

Vajon megoldhat egy ékszerkészítő workshop egy olyan problémát, mint az, hogy egyszerűen nem találok fűtésszerelőt, aki Budapesten és Pest megyében dolgozik?

A legutóbbi workshopon egy szimpatikus lánnyal kerültem egy asztalhoz. A beszélgetésünk hamar elkanyarodott az ékszeres témáktól. Ugyanis engem akkoriban csak az foglalkoztatott, hiába írtam már be minden lehetséges módon a gugliba, hogy “Fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében”, illetve kérdeztem meg az összes ismerősömet, hogy nem tudnak-e valakit, aki fűtésszerelést vállal Budapesten és Pest megyében, nem lett szerelőm.

A házban pedig a tél közeledtével egyre hidegebb lett.

A lány, akivel közösen próbáltunk a képnek megfelelő fülbevalót összehozni, ajánlott egy weboldalt, amire miután hazaértem rögtön rá is kerestem.

Az oldal víz-, gáz- és fűtésszerelést valamint duguláselhárítást kínál. Nem is tudom, hogy nem találtam meg addig. A lapon keresgélve viszont szinte azonnal megtaláltam azt, ami nekem kell: Fűtésszerelést Budapesten és Pest megyében!

A weboldal nem csak egyszerűen szolgáltatásokat kínál, hanem rövid és szaktudás nélkül is abszolút megérthető tájékoztatókkal segít abban, hogy pontosan meg tudjuk határozni, mi lehet a baj, és így ki tudjuk választani, milyen típusú szakemberre van szükségünk. Én az oldalnak hála rájöttem például, hogy nem is biztos, hogy a kazánom romlott el, hanem inkább a rendszerben lehet valahol a gond. Többször megnéztem ugyanis, és a kazán működik, csak a radiátor nem elég meleg. Az oldal szerint ilyenkor egyértelmű, hogy a rendszerben van valami baj, nem pedig a kazán romlott el.

A vizgazfutesszerelo24.hu számos különböző szűrési lehetőséget kínál ahhoz, hogy biztosan olyan szerelőt találj, akire szükséged van. Én azonban bevallom, túlságosan nőnek éreztem magam ahhoz, hogy kiigazodjak a sok típus között.

Ezért inkább kitöltöttem a gyors és könnyen megérthető online felületet arról, hogy visszahívást kérek.

A válasz tehát a poszt elején feltett kérdésre: IGEN! Egy ékszerkészítő workshop megoldhat egy fűtésszerelési problémát is.